Over mij

[jouw naam]

Mijn weg naar [jouw bedrijf]

Vertel jouw pad van (letterlijk) geboorte naar jouw onderneming. Welke opleidingen heb je gevolgd, wie heb je leren kennen? Al met al, alles wat te maken heeft met hoe jij het bedrijf hebt opgericht.

Wees vooral niet bang om persoonlijk te zijn. Als jij bijvoorbeeld mensen helpt met een burn-out dan helpt het om over je eigen ervaring te praten. Dit helpt voor een vertouwens gevoel

Verder is het ook goed om prestaties te benoemen. Heb je bijvoorbeeld in een krant gestaan, of ben je op tv geweest? Laat met een icoontje hieronder zien waar bezoekers jou van zouden kunnen kennen.
Is dit niet voor jou van toepassing? No worries, met de rechtermuisknop kan je de icoontjes verwijderen.

Zorg overigens voor voldoende witregels, maken belangrijke woorden dik gedrukt en zorg dat de tekst mooi aansluit op jouw foto hiernaast in afmeting.

Plaats hier bijvoorbeeld een mooie quote die je gebruikt en past bij jouw bedrijf.

Betrokkenheid

Hier kan je bijvoorbeeld kort (met behulp van de slideshow hiernaast) laten zien waar jij je allemaal voor inzet of wat je nog meer doet.

Wellicht geef je ook workshops, of zet jij je in voor een goed doel dat aansluit op jouw product.

Je zou ook eventueel deze sectie kunnen gebruiken om een case study te presenteren. Bijvoorbeeld een scenario benoemen hoe jij iemands leven hebt veranderd, maar ook wat dit met jou deed.

Naam van het bedrijf

Plaats een motiverende zin, waar jij je voor inzet.