Verkooppagina boek

Titel: Boek

Korte introductie van het boek. Wat zijn de belangrijkste punten in 2 á 3 zinnen.

€ 45.00

incl BTW excl verzendkosten

Vandaag besteld, binnen 2 dagen in huis

nu nieuw verschenen. bestel snel het boek.

Slogan van het boek

Herken jij dit ook?

Schets hier een situatie; een probleem waar jouw doelgroep zich in herkent. Maak het zo specifiek mogelijk. Probeer in ongeveer 4-5 regels de situatie te schetsen en maak belangrijke kernwoorden dik gedrukt. Je wilt eigenlijk dat het voor een bezoeker al duidelijk wordt wat je aanbiedt, zonder dat je het al expliciet benoemd.

Schets nu heel kort de droomsituatie van jouw doelgroep. Dus hoe zou hun leven eruit zien als bovenstaande situatie opgelost zou worden. Probeer in een paar regels de aandacht van de bezoeker te trekken.

Waarom wachten, begin nu!

Beschrijf hier de resultaten die een klant ervaart na het volgen / kopen van jouw product / dienst.

  • Geef jezelf kracht
  • Voel je fit en energiek
  • Heb je vertrouwen in je lichaam
  • Wees jezelf
Plaats hier een testimonial van een tevreden klant. Maak de testimonials hier niet te lang en kort ze, indien nodig, in tot max. 5 regels.
Mark Hoorn

Over mij

Tijd om iets over jezelf te vertellen. Stel jezelf kort voor en leg uit waarom jij /jouw producten geschikt zijn om het probleem van jouw doelgroep op te lossen.

Het is belangrijk om jouw expert status nadrukkelijk te vermelden. Vermeld bijvoorbeeld behaalde certificaten, gevolgde opleidingen, diploma’s etc. 

Verder kan het mooi zijn om te vermelden hoeveel klanten je ongeveer geholpen hebt en of je eventueel in de media bent geweest (voor bijvoorbeeld interviews).

Tot slot willen bezoekers weten wat jouw missie is. Waarom bied jij dit product aan en wat hoop je er mee te bereiken. 

Titel

Nu wordt het tijd om jouw product / dienst te promoten als oplossing. Beschrijf duidelijk wat je aanbiedt en wat het precies inhoudt. Denk ook aan het benoemen van de Unique Selling Points. 

 

 

Titel: Boek

Korte introductie van het boek. Wat zijn de belangrijkste punten in 2 á 3 zinnen.

€ 45.00

incl BTW excl verzendkosten

Vandaag besteld, binnen 2 dagen in huis